Sonja Jansen: ‘Ik wil een betere blogger worden’

February 20, 2017

We hebben een nieuw teamlid bij Content Collective. Yes! Sonja gaat bij ons aan de slag als blogger.

We stellen Sonja graag aan je voor.

Sonja Jansen

foto-website

Sonja in het kort

Hallo,

Mijn naam is Sonja Jansen. Ik woon in Amersfoort, ben getrouwd en samen hebben we drie kinderen. Van oudsher ben ik arbeidsjurist, maar ik heb in de loop der jaren mijn focus verlegd naar mijn werkzaamheden als vertrouwenspersoon voor ongewenst gedrag op het werk en als coach.

Als coach richt ik mij op mensen, die klachten ervaren  als gevolg van alle ballen hoog te houden in hun leven. Dat doe ik in individuele trajecten voor mensen die klachten van overspannenheid/burnout hebben, maar ik begeleid ook managers, die graag willen sparren over zaken die plaats vinden op het werk en behoefte hebben aan persoonlijke ontwikkeling. (www.gunhetjezelf.nl)

Samen met Meriam Verhoef geef ik groepscoaching aan werkende moeders, die alle ballen hoog houden en door tijdgebrek er doorheen zitten. Onze training wordt gegeven onder de naam Echt jezelf zijn, (business)mama! (www.echtjezelfzijn.nl)

Vanuit mijn eigen bedrijf doe ik dingen, die ik leuk vind en ik kan me daardoor ontwikkelen in een richting die ik zelf ambieer. Dat geeft me veel voldoening.

Ik spar graag met andere mensen, dus zou je iets met me willen delen neem dan gerust contact met me op.

 

Waarom heb je je aangesloten bij Content Collective?

Ik heb me aangemeld als blogger om door de feedback beter te worden als blogger en een inspirator te kunnen zijn voor het lezerspubliek

Heeft Sonja je enthousiast gemaakt?

Meld je dan ook aan bij Content Collective. We hebben je er graag bij.

Aanmelden doe je hier.


Je weet dat je aan de slag moet met je content. Het is je inmiddels duidelijk dat content king is. Maar hoe haal je het maximale uit je content? En hoe zorg je ervoor dat je élke keer weer, echt goede en effectieve content maakt?

Wij nemen je het volledige redactieproces uit handen, zorgen voor de content die je nodig hebt, op het moment dat je het nodig hebt. Effectieve content, die bijdraagt aan je doelstellingen, zonder de koppijn van het draaien van een volledige redactie. Meer weten? Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken.