Meedoen?

Content Collective is de eerste crowdsourced publisher van Nederland. Met een groeiende club mensen maken we online magazines. Daarmee bereiken we een grote en diverse doelgroep.

Weet je alles van een onderwerp dat past bij één van onze platforms en wil je met je kennis een groot publiek bereiken? Lijkt het je leuk om je bij ons netwerk te voegen en eventueel betaalde klussen te doen? Dan is Content Collective misschien wel wat voor jou.

 

Word Blogger

Kies het magazine dat bij jou past

 • 42bis >>
  Je schrijft artikelen over onderwerpen die interessant zijn voor online experts. Onderwerpen zoals online marketing en/of communicatie, gadgets, social media, interactieontwerp en veel meer.
 • UrbanChicks >> 
  Je schrijft artikelen die interessant zijn voor stoere vrouwen. Dat kan van alles zijn, het gaat er vooral om hoe jij je visie verwoordt. Breien, skaten, familie, kinderen, juist geen kinderen, actualiteiten, maatschappelijke uitdagingen. Kom maar op met je mening.
 • Cattish >>
  Je schrijft artikelen voor de échte kattenliefhebbers. Dat mogen avonturen zijn die je met je kat(ten) beleeft, maar ook tips over de verzorging van katten, leuke filmpjes die we niet mogen missen en meer.
 • GelezenOnline >>
  Je schrijft over de boeken die je hebt gelezen, maar ook over alles wat wij “leescultuur” noemen: leuke events, interessante schrijvers, opvallende boekenwinkels en leesnieuws. En dat allemaal voor de leukste leescommunity van Nederland!
 • Nibblr >> 
  Op Nibblr kun je je eigen kanaal creëren. Schrijven mag over alle onderwerpen, weet je voldoende lezers te trekken, dan krijg je van ons een eigen profiel en homepage terwijl wij eindredactie en meer voor je verzorgen.

Eenmaal binnen ben je ook welkom op de andere magazines, maar dat laten we natuurlijk aan jou over.

 

Geen schrijver, wel meedoen?

Dan kun je één of meer van de andere rollen binnen Content Collective invullen.

Word eindredacteur

je helpt de bloggers met het verbeteren en aanscherpen van hun blogs en zorgt dat ze foutloos online gaan. Je kunt zelf aangeven voor welk magazine je eindredactie wilt doen: één of meerdere, dat bepaal jij.

Word lid van het CSI Team

Het Content Strategy & Innovation Team is de drijvende kracht achter alle magazines. Van marketing tot social media en van community management, tot planning: bij CSI leer je alles over hoe een online magazine draait. En daar krijg je natuurlijk hulp bij van ons. Dit is het team waar je kunt leren en groeien. Nog niet klaar om te bloggen? Veel coco’s zijn bij CSI begonnen.

Word lid van het C&Q team

Het C&Q Team zorgt ervoor dat de kwaliteit van onze magazines gegarandeerd is. Je beoordeelt proefblogs, kunt de eindredactie mentoren en bedenken hoe we ons kunnen verbeteren. We kijken samen waar jouw kracht ligt en wat jij wilt en op basis daarvan krijg je een rol in het C&Q Team.