Marieke de Zanger: ‘Ik wil hier veel leren over schrijven en content’

January 12, 2017

We hebben een nieuw teamlid bij Content Collective. Yes! Marieke gaat bij ons aan de slag als blogger.

We stellen Marieke graag aan je voor.

Marieke de Zanger

unnamed

Marieke in het kort

Ik ben een enthousiaste blog- en tekstschrijfster, die in het dagelijks leven de Social Media contacten van een groot bedrijf beantwoordt. In mijn vrije tijd speel ik trompet, doe ik aan krav maga, lees ik veel en hou ik van gezelligheid.

Waarom heb je je aangesloten bij Content Collective?

Bij Content Collective hoop ik eindelijk mijn passie voor schrijven tot uiting te kunnen brengen door mensen leuke en soms ietwat informatieve teksten te bieden. Verder wil ik hier veel leren over schrijven en content.

Heeft Marieke je enthousiast gemaakt?

Meld je dan ook aan bij Content Collective. We hebben je er graag bij.

Aanmelden doe je hier.


Je weet dat je aan de slag moet met je content. Het is je inmiddels duidelijk dat content king is. Maar hoe haal je het maximale uit je content? En hoe zorg je ervoor dat je élke keer weer, echt goede en effectieve content maakt?

Wij nemen je het volledige redactieproces uit handen, zorgen voor de content die je nodig hebt, op het moment dat je het nodig hebt. Effectieve content, die bijdraagt aan je doelstellingen, zonder de koppijn van het draaien van een volledige redactie. Meer weten? Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken.