Liz Huisman: ‘Ik benut de kansen die ik krijg’

November 2, 2016

We hebben een nieuw teamlid bij Content Collective. Yes! Liz gaat bij ons aan de slag als blogger.

We stellen Liz graag aan je voor.

Liz Huisman

Liz

Liz in het kort

Hallo! Ik ben Liz Huisman, student, freelance tekstschrijver en blogger. Verder ben ik een enorme levensgenieter! Ik vind het heerlijk om te lezen, schrijven en koken. Vanuit mijn bedrijf Zinvol Teksten schrijf en controleer ik (web)teksten en blogartikelen voor ondernemers. En dit doe ik met ontzettend veel passie en plezier!

Waarom heb je je aangesloten bij Content Collective?

Ik ben altijd op zoek naar mogelijkheden om mezelf te ontwikkelen en nieuwe ervaringen op te doen. Ik benut dan ook graag de kansen die ik krijg! Schrijven bij Content Collective zie ik als een van die kansen 🙂

Heeft Liz je enthousiast gemaakt?

Meld je dan ook aan bij Content Collective. We hebben je er graag bij.

Aanmelden doe je hier.


Je weet dat je aan de slag moet met je content. Het is je inmiddels duidelijk dat content king is. Maar hoe haal je het maximale uit je content? En hoe zorg je ervoor dat je élke keer weer, echt goede en effectieve content maakt?

Wij nemen je het volledige redactieproces uit handen, zorgen voor de content die je nodig hebt, op het moment dat je het nodig hebt. Effectieve content, die bijdraagt aan je doelstellingen, zonder de koppijn van het draaien van een volledige redactie. Meer weten? Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken.