Helena Smit: ‘Ik wil mijn netwerk uitbreiden’

November 4, 2016

We hebben een nieuw teamlid bij Content Collective. Yes! Helena gaat bij ons aan de slag als blogger.

We stellen Helena graag aan je voor.

Helena Smit

avatar_helena_v2_by_natmonkey-d7z4wq1

Helena in het kort

Hoi! Apa kabar? Mijn naam is Helena. Zowel mijn Rotterdamse als Indonesische genen steek ik niet onder stoelen of banken. Ik houd van Rotterdam. Ben er geboren en getogen en zal alleen met veel tegenzin ergens anders kunnen wonen. De moderne architectuur, het karakter niet-lullen-maar-poetsen, ik houd ervan. De Indonesische genen heb ik van mijn moeder. In sommige dingen komt die kant erg in me naar boven. Zo heb ik een voorliefde voor lekker en vooral pittig (heet!) eten. Verder ben geen standaard open boek. Ook heb ik een voorliefde voor te laat komen jam karet. Maar omdat ik weet dat ik daar niet veel mensen een plezier mee doe, overcompenseer ik dit door zo veel mogelijk te vroeg en vaak als eerste aanwezig te zijn.

Naast bloggen voor Smakelijke Verhalen, heb ik ook mijn eigen blog IndoRotterdammert. Dus als je meer van mijn hand wilt lezen, kom dan vooral een keertje langs op mijn site. En verder heb ik mijn eigen bedrijf Eating Habits, waarbij alles in het teken staat van eetculturen.

Waarom heb je je aangesloten bij Content Collective?

Ik heb mij aangemeld bij Blogger Collective om meer schrijfervaring op te doen en mijn netwerk verder uit te breiden.

Heeft Helena je enthousiast gemaakt?

Meld je dan ook aan bij Content Collective. We hebben je er graag bij.

Aanmelden doe je hier.


Je weet dat je aan de slag moet met je content. Het is je inmiddels duidelijk dat content king is. Maar hoe haal je het maximale uit je content? En hoe zorg je ervoor dat je élke keer weer, echt goede en effectieve content maakt?

Wij nemen je het volledige redactieproces uit handen, zorgen voor de content die je nodig hebt, op het moment dat je het nodig hebt. Effectieve content, die bijdraagt aan je doelstellingen, zonder de koppijn van het draaien van een volledige redactie. Meer weten? Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken.