Daphne van Damme: ‘Ik wil mijn netwerk verbreden’

February 20, 2017

We hebben een nieuw teamlid bij Content Collective. Yes! Daphne gaat bij ons aan de slag als eindredacteur.

We stellen Daphne graag aan je voor.

Daphne van Damme

daphne

Daphne in het kort

Mijn naam is Daphne en in de basis werk ik als freelance online marketeer/seo specialist. Daarnaast ben ik dit jaar begonnen als start up mindful natuurcoach, dat vind ik eigenlijk veel leuker. Ook beoefen ik Yoga. Ik heb de afgelopen jaren intensief opleidingen gevolgd en vind het best lekker dat het voor nu klaar is. Ik ben single en woon in Haarlem. En zie ernaar uit wat vaker op vakantie te gaan :-).

Waarom heb je je aangesloten bij Content Collective?

Graag wil ik mijn schrijven en de kwaliteit hierin verbeteren, m’n netwerk verbreden. Content Collective lijkt me een goede mogelijkheid hiervoor!

Heeft Daphne je enthousiast gemaakt?

Meld je dan ook aan bij Content Collective. We hebben je er graag bij.

Aanmelden doe je hier.


Je weet dat je aan de slag moet met je content. Het is je inmiddels duidelijk dat content king is. Maar hoe haal je het maximale uit je content? En hoe zorg je ervoor dat je élke keer weer, echt goede en effectieve content maakt?

Wij nemen je het volledige redactieproces uit handen, zorgen voor de content die je nodig hebt, op het moment dat je het nodig hebt. Effectieve content, die bijdraagt aan je doelstellingen, zonder de koppijn van het draaien van een volledige redactie. Meer weten? Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken.