Claudia Rahanmetan: ‘Bloggen is een passie’

October 31, 2016

We hebben een nieuw teamlid bij Content Collective. Yes! Claudia gaat bij ons aan de slag als blogger.

We stellen Claudia graag aan je voor.

Claudia Rahanmetan

IMG_20160629_224842

Claudia in het kort

Heel kort? De dingen die ik het liefst doe, luister, koop of eet staan in mijn Twitter-bio:

• android • google • chrome • social media • gadgets • humor • sushi • ASOT • running • qigong •

Daarnaast reis ik graag naar verre oorden of bezoek ik mooie dorpjes om de hoek (lees: Nederland). Ik hou me bezig met P&O en financiën zaken bij een klein bedrijf in Zwolle. Ondertussen volg ik de studie HBO Bachelor Human Resources Management en ben ik ook nog eens op zoek naar mijn drijfveren en passies. Ik sta dus op een kruispunt in mijn leven en daar ben ik best blij mee.

Waarom heb je je aangesloten bij Content Collective?

Eén van mijn oude passies is bloggen. Deze passie wil ik graag weer oppakken!

Heeft Claudia je enthousiast gemaakt?

Meld je dan ook aan bij Content Collective. We hebben je er graag bij.

Aanmelden doe je hier.


Je weet dat je aan de slag moet met je content. Het is je inmiddels duidelijk dat content king is. Maar hoe haal je het maximale uit je content? En hoe zorg je ervoor dat je élke keer weer, echt goede en effectieve content maakt?

Wij nemen je het volledige redactieproces uit handen, zorgen voor de content die je nodig hebt, op het moment dat je het nodig hebt. Effectieve content, die bijdraagt aan je doelstellingen, zonder de koppijn van het draaien van een volledige redactie. Meer weten? Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken.