Andrea Hodzelmans: ‘Bloggen is topsport voor mijn handen’

November 6, 2016

We hebben een nieuw teamlid bij Content Collective. Yes! Andrea gaat bij ons aan de slag als blogger.

We stellen Andrea graag aan je voor.

Andrea Hodzelmans

Andrea-Hodzelmans-avatar

Andrea in het kort

Communicatiemonster, tekstbeest en ondernemer. Rasechte optimist en passioneel hobbykok. Verliefd op hoge hakken, smartphone en mooie auto’s. Lief met een ondeugend randje. Motto: ‘leven is meervoud van lef’.

Waarom heb je je aangesloten bij Content Collective?

Bloggen staat voor mij gelijk aan mijn hoofd leegmaken, topsport voor mijn handen en woorden met kracht en een vleugje humor aan elkaar breien tot een pakkend artikel. Belangrijker nog is mijn doel om anderen daarmee te inspireren of blij te maken. Daar bieden de magazines van Content Collective een mooie mogelijkheid voor. Ik zie veel meerwaarde in de samenwerking, zowel onderling als naar de buitenwereld toe. En beter leren schrijven, dat is mooi meegenomen!

Heeft Andrea je enthousiast gemaakt?

Meld je dan ook aan bij Content Collective. We hebben je er graag bij.

Aanmelden doe je hier.


Je weet dat je aan de slag moet met je content. Het is je inmiddels duidelijk dat content king is. Maar hoe haal je het maximale uit je content? En hoe zorg je ervoor dat je élke keer weer, echt goede en effectieve content maakt?

Wij nemen je het volledige redactieproces uit handen, zorgen voor de content die je nodig hebt, op het moment dat je het nodig hebt. Effectieve content, die bijdraagt aan je doelstellingen, zonder de koppijn van het draaien van een volledige redactie. Meer weten? Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken.