Adverteren

Wil je jouw producten of diensten onder de aandacht brengen van een grote en brede doelgroep? Of wil je je juist richten op een hele specifieke doelgroep? Dan is adverteren op een of meerdere van onze magazines interessant. 

Content Collective zoekt graag samen met jou naar effectieve en waarde toevoegende manieren om jouw merk op het netvlies van jouw doelgroep te krijgen.

Onze platformen

Content Collective biedt verschillende magazines waarop adverteren mogelijk is. Je kunt ervoor kiezen om op meerdere magazines aan de slag te gaan of op slechts één magazine.

Mogelijkheden

Omdat onze magazines verschillend zijn en onze doelgroepen ook, bieden we verschillende mogelijkheden. Het liefst bekijken we samen met jou wat je waar kunt doen en hoe je dat moet doen. Wat het  beste past bij jouw merk.

Mogelijkheden

Banneren

We hebben een uitgebreid aanbod aan bannerplekken waar je gebruik van kunt maken: verschillende afmetingen en typen banners en voor grotere campagnes is het mogelijk om een volledig magazine van jouw branding te voorzien.

Content marketing

Onze contentspecialisten maken content die past bij jouw merk en aansluit bij onze lezers. Wij zorgen ervoor dat jouw content van toegevoegde waarde is voor je doelgroep en delen het daar waar zij al zijn.

Specifieke categorieën sponsoren

Biedt een van onze magazines een categorie waar je je merk graag aan verbindt? Dan kun je die categorie adopteren. De content maken wij, de branding gaat over jou.

Vacatures plaatsen

Ben je op zoek naar nieuw talent? Op onze meer specialistische sites zoals 42Bis (webprofessionals) of meer algemene sites zoals UrbanChicks vind je dat talent. Plaats je vacature bij ons en bereik een groot en gericht publiek.

Iets wat exact past bij jou…

Wij gaan heel graag samen met jou in gesprek over hoe we jouw merk in de spotlight kunnen zetten op een manier die effectief is en lezers verleidt. Wij geloven in creatieve en kwalitatieve manieren van merk en mens bij elkaar brengen.

Wil je meer weten over hoe we je kunnen helpen of gewoon de mediakit ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Ben je op zoek naar een andere contentoplossing? Lees dan hier meer.

Contact adverteren

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Eerdere adverteerders

Een greep uit eerdere adverteerders op Content Collective

MegaGadgets

MegaGadgets

Noreve

Noreve

SiteCore

SiteCore

KPN

KPN

 

Dit zijn onze magazines
Nibblr

Nibblr

GelezenOnline

GelezenOnline

Cattish

Cattish

UrbanChicks

UrbanChicks

42Bis

42Bis