Ja, ik wil bloggen voor GelezenOnline

GelezenOnline is de leukste leescommunity  van Nederland. Bij ons vind je recensies, leestips, leeslisticles en nog veel meer. 

Bloggen voor GelezenOnline doe je op vrijwillige basis. Maar je krijgt er natuurlijk wel wat voor terug. Je wordt onderdeel van een grote en levendige community, onze eindredacteuren helpen je om beter te gaan schrijven en samen zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk mensen jouw werk lezen.

Wat verwachten we van jou?

  • Dat je gek bent op lezen, maar dat je ook keigoed bent in je lezers ervan overtuigen dat ze een boek onwijs wel of juist niet moeten lezen.
  • 1 keer per maand een artikel (vaker mag natuurlijk altijd).
  • Je blogs spreken, in toon en inhoudelijk, onze lezers aan, zijn informeel geschreven en helpen lezers een keuze te maken ( wat komt er op de leeslijst en wat echt niet)
  • Enige ervaring met WordPress is wel handig, maar niet verplicht. Wel verwachten we van je dat je bereid bent om het te leren.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Bij GelezenOnline krijg je regelmatig recensie-exemplaren van boeken en eBooks. Die mag je dan houden natuurlijk.
  • Je bereikt op ons platform direct een grote groep lezers.
  • Je kunt gratis trainingen volgen via Content Collective (of tegen kostprijs)

Wat ook interessant is: je bent automatisch onderdeel van Content Collective, het collectief achter GelezenOnline. Een netwerkcommunity van professionals waar je veel uit kunt halen. Freelance-klussen bijvoorbeeld. Ook ben je welkom om voor een van onze andere online magazines te bloggen. Liever eindredactie doen of ons redactieteam versterken? Doen!

Hoe word je blogger bij ons?

Ben je een old skool boekenwurm, of juist een digitale leesgek? Weet jij lezers te inspireren, vermaken en te raken met jouw verhalen over boeken, mooie boekenkasten, de beste readers of iets heel anders waar zij wat aan hebben? Meld je dan nu aan!

Meld nu je proefblog aan