Ja, ik wil bloggen voor Contenteer

contenteerkleinContenteer is het online magazine over content, voor iedereen die met content werkt. Op Contenteer delen we tips, tricks en kennis waarmee je nog beter wordt in je werk.

Bloggen voor Contenteer doe je op vrijwillige basis. Maar je krijgt er natuurlijk wel wat voor terug. Je wordt onderdeel van een grote en levendige community, onze eindredacteuren helpen je om beter te gaan schrijven en samen zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk mensen jouw werk lezen.

Wat verwachten we van jou?

  • Dat je kennis en ervaring hebt met content en aan content gerelateerde onderwerpen.
  • 1 keer per maand een artikel (vaker mag natuurlijk altijd).
  • Je blogs spreken, in toon en inhoudelijk, onze lezers aan, zijn informeel geschreven en bieden praktische handvatten.
  • Enige ervaring met WordPress is wel handig, maar niet verplicht. Wel verwachten we van je dat je bereid bent om het te leren.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Bij Contenteer kun je je expertise op het gebied van content profileren.
  • Je bereikt op ons platform direct een grote groep lezers.
  • Je kunt gratis trainingen volgen via Content Collective (of tegen kostprijs)

Wat ook interessant is: je bent automatisch onderdeel van Content Collective, het collectief achter Contenteer. Een netwerkcommunity van professionals waar je veel uit kunt halen. Freelance-klussen bijvoorbeeld. Ook ben je welkom om voor een van onze andere online magazines te bloggen. Liever eindredactie doen of ons redactieteam versterken? Doen!

Hoe word je blogger bij ons?

Ben jij een contentspecialist, contentstrateeg, contentmanager, leid je een contentafdeling, ken je alle contenttypen op je duimpje of ben je op andere wijze doordrongen van het belang van content? Meld je dan met een proefblog aan als blogger.

Meld nu je proefblog aan